Veel handelaren denken dat als ze kunnen voorspellen waar de markt volgend gaat zullen ze een winstgevende handelaar. www.optiesonline.com Dit is een misvatting. Trading en analyse zijn verschillend. Ik kan het weten, ik ben een Chartered Market Technician-een veronderstelde analist, en ik doe wat analist werk, maar toen ik de handel sloot ik dat aspect van mezelf af.

Een analist zal wijzen op een heleboel redenen een forex pair moet omhoog gaan, maar er is geen strategie die betrokken zijn-geen plaats om te gaan, geen risico controle, geen plaats om winst te nemen, niet in de positie grootte, geen advies over het beheer van de handel … .en de lijst gaat maar door. In de handel moet je al die dingen te overwegen. Je moet ook proberen om je emoties te beheersen, terwijl dat de handel is ingeschakeld en je hard verdiende dollars zijn see-zagen op en neer.

Ik zie veel handelaren uren ontleden hun grafieken proberen om de volgende stap te voorspellen. Zij komen tot een conclusie en sprong in. Dat is een > Naar het artikel analyse op basis van de handel, maar het maakt je niet een handelaar.

Om een Trader (een succes) te zijn, moet je de handel uit een beproefde strategie. Alles is gepland en dan moet je gewoon wachten op bepaalde geplande setups te vormen. Uw trading plan schetst wat dat die set-up is, hoe, waar en wanneer je krijgt in, uw risico, positie grootte, uw winstpotentieel en hoe dat de handel zal worden beheerd, terwijl je in optiesonline deze (indien nodig). Alles is aangelegd. Er is geen onderzoek gedaan moet worden, bent u gewoon op zoek naar bepaalde set-ups en voorwaarden . Wanneer ze zich voordoen u een handel te nemen.

Mijn trading is een gebaseerd op een beproefde strategie. Ik stak mijn orders (inzendingen, stops en targets) toen mijn plan me vertelt. Trading is gebaseerd op waarschijnlijkheden en implementeren van een beproefde methode, is de analyse niet in het in te voeren voor mij (hoewel ik nog steeds af en toe haperen en proberen om de markt te voorspellen, verpesten mijn trading plan in het proces).

U kunt denken dat de markt zal dalen (analyse-type denken), en gelijk hebben, maar je verliest geld omdat je http://www.optiesonline.com/anyoption/ inzendingen geplaatst of stopt op het verkeerde niveau, of kan de handel niet te nemen omdat het risico te groot voor waar je was zou hebben gehad om een stop te plaatsen.

Wanneer zal de markt naar beneden te gaan is net zo belangrijk als het kiezen van de juiste richting. Denken dat het zal dalen, en het nemen van een positie op basis van dat, zal niet helpen als de markt blijft om omhoog te gaan voor een paar  Pagina dagen en veroorzaakt een groot verlies (voor ons op korte termijn handelaren). Voorspelling zal je niet om geld te verdienen.Coming up met een complete trading plan op basis van de waarschijnlijkheid van de patronen die je ziet te herhalen over en weer is veel meer kans om u een betere Trader.

In alle eerlijkheid, er zijn enkele goede analisten die hebben een goede track record voor het voorspellen, en zijn ook goede handelaren. Maar ze zijn goed handelaren omdat ze een strikte strategie te volgen, en niet impulsief handelen op basis van hun analyse. Ze zijn nog steeds met behulp van een verfijnd, goed aangelegd plan voor al hun transacties; hun analyse is gewoon opgenomen in dat plan.

Final Word

Omdat de beste analist of de markt voorspeller in de wereld zal je niet helpen als niet een plan voor die op die informatie niet.De beste Pop hier handelaren weet ik heb geen tijd doorbrengen gieten over grafieken. Ze kijken voor de belangrijkste set-ups en hebben een gedetailleerd plan voor hoe ze dat patroon zal de handel, en ze doen het over en weer, elke keer als ze het zien.Het is gebaseerd op de waarschijnlijkheden , en voor de meeste handelaren uur extra uitgaven doet analyse zal waarschijnlijk geen resultaten te verbeteren. Efficiënt. Maak een plan, volgen en hebben veel vrije tijd.