De Touch binaire optie handel is een van de binaire optie transacties in de Touch / No Touch categorie. Touch is gebaseerd op als de prijs actie van de verhandelde activa raakt een prijs barrière voor het verstrijken van de handel.

A “One Touch” binaire optie is een handelsnaam type waarbij de handelaar koopt een optie dat de winst zal opleveren als de marktprijs van de gekochte activa ten verder optiesonline.com minste één keer raakt de set richtprijs voor het verstrijken van de datum.

Als we kijken naar de grafiek hieronder, toont aan dat dit een voorbeeld van een One Touch handel op de trading platform van Betonmarkets, een van de binaire opties makelaars die deze handel variëteit bieden.

 

 

We kunnen hier zien dat het financiële actief is spot goud, aan te kopen tegen een spotprijs van 1.570,95. De prijsbarriere (die kan worden aangepast door de handelaar) is in dit voorbeeld 1599,33. De uitbetaling voor deze handel, met inbegrip van het oorspronkelijke kapitaal is $ 200. Voor ons om de One Touch verhandelen, klik hier moeten we de weddenschap te kopen tegen een prijs van $ 120,60, en stel het verstrijken tot 7 dagen (dat is de minimum vervaltijd Betonmarkets laat op hun platform).Dit geeft een winst van ongeveer 40% als de handel is een winnaar.

Let nu op een paar dingen. De winst uitbetaling is slechts 40%, wat in binaire opties termen, is nergens in de buurt van de maximale uitbetaling van 80-85%. De reden hiervoor is dat onze prijs barrière is heel dicht bij de huidige marktprijs. In de regel, hoe dichter de prijs belemmering voor de marktprijs, hoe minder de uitbetaling van de handel zal geven.

Laten we eens kijken naar een live trade voorbeeld van goud, gedaan op 19 Th oktober 2011. De handel was een Touch handel, met als doel om te voorspellen dat de prijs van goud $ 1690 per ounce zou raken voordat de 7-daagse vervaldatum op Betonmarkets.

 

Op het moment van de handel, http://www.optiesonline.com/binaire-opties/ goud was op $ 1649 per ounce. Het feit dat onze prijs barrière van $ 1690 was verre van de marktprijs betekende dat de handel alleen kost $ 45,59, verwacht een totale uitbetaling (kapitaal + winst) van $ 100 uit de handel.

Per dag 2, de prijs van goud was begonnen te dalen, en ging zelfs zo laag als $ 1603 per ounce, het verzenden van de handel naar beneden. Een omgekeerde kop en schouders patroon ontwikkeld op dag 3, waardoor een opmerkelijke piek op de 4 e dag dat de handel in het winnen van het grondgebied van de uitbetaling gestuurd.

Deze handel was niet perfect, en werd gemaakt met een fundamentele visie. Als we meer aandacht hadden besteed aan de technische aspecten van deze handel, dit zou de uitbetaling sterk toegenomen.

Dit is een manier om de markten te spelen.

Hoe de “One Touch” Binaire Opties Handel

Dit is eenvoudig als je weet wat je doet. Het enige dat nodig is een touch voor u om geld op de bank. Maar de belangrijkste vragen zijn:

– Welke prijs barrière zet je aan de handel laten maken dat enkele aanraking?

– Hoe ver moet je de prijs barrière te stellen om het best mogelijke uitbetaling mogelijk te maken zonder dat het doel te ver?

– Welke vervaltijd gebruik je?

Het eerste ding om te beseffen is dat het touch u nodig zou kunnen zijn in elke richting, HET HIER vond ik !!! bullish of bearish. Je moet verrichten een goede technische en fundamentele analyse om te bepalen welke richting de markt is het meest waarschijnlijk eindigen.Dit stelt u in staat de juiste barrière te stellen. In ons voorbeeld, werden de fundamenten te wijzen op hernieuwde veilige haven aankopen van goud als gevolg van de eurozone crisis; een vak gesprek dat bleek te kloppen.

In de tweede plaats, tweak de barrière prijzen. Binaire opties platforms worden ingesteld, zodat u weet wat de kosten en de uitbetalingen handel zal zijn. Op die manier kunt u een goede balans tussen kosten en uitbetalingen te slaan.

Ten derde platforms zoals Betonmarkets een standaard minimaal 7 dagen. Dit is een redelijke termijn om een vak om het doel te maken. Al duurt het is een touch. Zelfs als de markt daarna keert, je hebt je doel bereikt en door de 7 e dag, krijg je betaald.